Pvc proizvodi dodatna oprema Objavljeno: 14. 02. 2016 - 6:01

Kako bi naši PVC proizvodi imali dodatnu vrijednost za kupce i zadovoljili sve njihove zahtjeve našu ponudu smo proširili s dodatnim proizvodima poput ukrasnih kvaka i brava, GECCO odzračnika, mjerača vlage, prozorskih klupčica, portafona, električnih otvarača itd.

Za našu PVC stolariju na raspolaganju je i veliki izbor potrebnog pribora npr. proširenja okvira, 90° kutna rješenja, varijabilni kutni spoj, statični spoj i donji priključni profil.

Vanjske prozorske klupčice izrađujemo isključivo od aluminijskih profila čime se osigurava dugogodišnja postojanost na sve vremenske uvjete. S druge strane, unutrašnje prozorske klupčice izrađujemo iz PVC profila rezanih na mjeru sa bočnim završecima koji su neosjetljivi na prljavštinu te ih je lako održavati.

Novi prozori brtve puno bolje od starih drvenih prozora te je ugradnjom GECCO letvice na prozorima za kontrolirano provjetravanje i izlučivanje viška vlage u zraku moguće osigurati izmjenu zraka u prostoriji bez gubitaka energije.

Širok izbor ukrasnih brava i kvaka, električnih motora i otvarača, daljinskih upravljača za sve vrste sjenila omogućit će lakše i kvalitetnije upravljanje Vašom pametnom kućom.

Galerija slika

  O proizvodima - Sve

IZDVOJENO