Kajfa proizvodnja PVC stolarije d.o.o.

Kajfa proizvodnja PVC i alu stolarije obiteljska je tvrtka koja proizvodi građevinsku PVC stolariju uporabom najkvalitetnijih materijala uglednih europskih tvrtki. Poduzeće je nastalo početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća, da bismo sredinom devedesetih godina svoje poslovanje u potpunosti usmjerili izradi PVC (a kasnije i aluminijske) stolarije. Svoj smo put započeli graditi skromno, u iznajmljenom prostoru tvornice Rade Končar na Fallerovom šetalištu s desetak djelatnika.

Danas je tvrtka smještena u suvremenom prodajno-proizvodnom objektu u Stupniku, zapošljava tridesetak djelatnika, kontinuirano raste, širi svoje poslovanje, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu te se razvila u stabilno poduzeće.

Svoj dosadašnji uspjeh temeljimo na kvaliteti naših materijala i usluga, stručnosti i profesionalnosti naših djelatnika, poboljšanju i modernizaciji proizvodnih procesa, sveobuhvatnoj partnerskoj podršci i, što nam je najvažnije, teško stečenom povjerenju naših kupaca. Sve naše usluge u potpunosti su prilagođene individualnim željama i potrebama svakog kupca. Jer, zadovoljan kupac nam je uvijek na prvom mjestu.

U ovu obljetničku godinu ušli smo, na što smo posebno ponosni, sa novim i inovativnim sustavom profila njemačke kvalitete tvrtke Gealan, Kajfa S9000 STV koji jamči vrhunsku kvalitetu i trajnost naših finalnih proizvoda.

Posjetite nas u našem prodajno-proizvodnom objektu u Stupniku i sami se uvjerite u već prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda.

Hvala Vam na Vašem povjerenju!

  O nama - Sve

IZDVOJENO