Sustav prozorskih profila Kajfa S9000 STV pokazao se kao pun pogodak kada se radi o energetski učinkovitim prozorima koji zadovoljavaju najstrože energetske norme, a u isto vrijeme je cjenovno vrlo pristupačan na europskom i hrvatskom tržištu.

Dodatni vizualni naglasci mogu se realizirati odabirom dekor folija ili acrylcolor boja, kako bi imali mogućnost izabrati prozore u boji koja najbolje pristaje uz Vašu fasadu. Našu ponudu PVC prozora segmentirali smo u četiri skupine ovisno o materijalima i načinu izrade:

Lijepa vrata su posjetnica kuće i izraz kulture stanovanja a fasadi daju osobnu notu. Vrata mogu biti skromna i decentna ili ostaviti snažan estetski dojam što se razlikuje od želja kupaca.

Kod Kajfa ulaznih i balkonskih vrata osnovno obilježje je integrirana sigurnost i udobnost. Kombinacijom Winkhaus aktivPilot okova i dekorativnih ispuna mogu se realizirati najviši sigurnosni i estetski standardi. U ponudi imamo dvije linije PVC ulaznih vrata te balkonska vrata ovisno o idejnim projektima i željama kupaca:

Razvoj tehnologije omogućio je sinergiju unutrašnjih i vanjskih prostora putem velikih staklenih površina kliznih stijena uz istodobnu prozračnost, obilje svijetla i očuvanje energije.

Standardan toplinski koeficijent Uf = 1,3 W/m2K uz nadoplatu je moguće poboljšati dodatnom ugradnjom trostrukih stakala i ispunom izolacijom IKD pjenom. Klizne PVC stijene se dijele prema načinu otvaranja u dvije skupine: izbačajno-klizne i podizno-klizne stijene.

Kod izbačajno kliznih PVC stijena sustav vodilica i okova omogućuje tri pozicije otvoreno/zatvoreno/kip. Podizno-klizne PVC stijene bazirane su na platformi Kajfa S9000 (HST) te imaju samo dvije pozicije krila otvoreno/zatvoreno.

Dugogodišnje iskustvo u izradi PVC stolarije omogućuje nam da zadovoljimo sve specifične želje i potrebe naših kupaca. PVC zimski vrtovi podići će kvalitetu življenja na viši nivo proširujući prostor za boravak te ujedno pružajući prozračan energetski efikasni prostor koji Vas štiti od vanjskih vremenskih utjecaja.

Zimske vrtove izrađujemo u različitim oblicima i izvedbama prema arhitektonskim ili vlastitim idejnim projektima.

Osim osnovnih funkcija zaštite privatnosti te zaštite od svjetlosti, topline i UV zračenja, sjenila su važan faktor u oblikovanju estetskog dojma svakog eksterijera ili interijera. U ponudi imamo širok izbor roleta, grilja i žaluzina s mogućnosti ugradnje komarnika te dodatnom mogućnosti upravljanja elektromotorima preko daljinskih upravljača.

Rolete mogu biti s aluminijskim ili PVC lamelama, a kutije roleta mogu biti posebno toplinski i zvučno izoliranje. Kutije za rolete mogu biti nadgradne, vanjske podžbukne ili vanjske nadžbukne.

Grilje su dodatak stolariji koji se može pričvrstiti direktno na prozor ili biti fiksirani na zasebnom okviru. Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda ali i od provale.

Mogu biti izrađene s fiksnim ili pomičnim lamelama od PVC ili ALU profila. Standardno, PVC grilje izrađujemo s fiksnim ili pomičnim lamelama u bijeloj boji. Dodatno moguća je izbor boje iz široke palete boja, dekorativnih folija kao i drvo dekora. Aluminijske grilje također izrađujemo s fiksnim ili pomičnim lamelama standardno u bijeloj, smeđoj i zelenoj boji.

Kroz povijest grilje su sastavni dio primorskih krajeva a sve Kajfa grilje su otporne na sunčevu svjetlost, morsku sol i jak vjetar.

Žaluzine su klasičan i jednostavan način kontrole svjetlosti, zaštite od sunca i neželjenih pogleda.

Venecijaneri imaju široku primjenu u kućanstvima i poslovnim prostorima, jednostavni su za održavanje a instaliraju se između staklodržača s unutarnje strane prozora. Vanjske žaluzine osim funkcionalnih zahtjeva optimizacije klime i kontrole svjetlosti u prostorijama ostavljaju i snažan estetski dojam koji moderna arhitektura zahtjeva.

Komarnici predstavljaju jednostavno i funkcionalno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije.

 

 

Kajfa PVC balkonska vrata

Kajfa PVC balkonska vrata

Jednokrilna ili dvokrilna balkonska vrata s različitim mogućnostima otvaranja.

Saznajte više...
 

Kajfa Perfekt PVC ulazna vrata

Kajfa Perfekt PVC ulazna vrata

Ulazna vrata komornog okvira širine 82,5 mm u kombinaciji s krilom širine 120 cm. Perfekt liniju ulaznih vrata karakterizira 82,5 mm okvir sa 6...

Saznajte više...
 

Kajfa Komfort PVC ulazna vrata

Kajfa Komfort PVC ulazna vrata

Osnovna verzija ulaznih vrata 82,5 mm komornog okvira s krilom širine 108 cm.  Komfort liniju ulaznih vrata karakterizira 82,5 mm okvir sa 6...

Saznajte više...
 

IZDVOJENO