Osim osnovnih funkcija zaštite privatnosti te zaštite od svjetlosti, topline i UV zračenja, sjenila su važan faktor u oblikovanju estetskog dojma svakog eksterijera ili interijera. U ponudi imamo širok izbor roleta, grilja i žaluzina s mogućnosti ugradnje komarnika te dodatnom mogućnosti upravljanja elektromotorima preko daljinskih upravljača.

Rolete mogu biti s aluminijskim ili PVC lamelama, a kutije roleta mogu biti posebno toplinski i zvučno izoliranje. Kutije za rolete mogu biti nadgradne, vanjske podžbukne ili vanjske nadžbukne.

Grilje su dodatak stolariji koji se može pričvrstiti direktno na prozor ili biti fiksirani na zasebnom okviru. Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda ali i od provale.

Mogu biti izrađene s fiksnim ili pomičnim lamelama od PVC ili ALU profila. Standardno, PVC grilje izrađujemo s fiksnim ili pomičnim lamelama u bijeloj boji. Dodatno moguća je izbor boje iz široke palete boja, dekorativnih folija kao i drvo dekora. Aluminijske grilje također izrađujemo s fiksnim ili pomičnim lamelama standardno u bijeloj, smeđoj i zelenoj boji.

Kroz povijest grilje su sastavni dio primorskih krajeva a sve Kajfa grilje su otporne na sunčevu svjetlost, morsku sol i jak vjetar.

Žaluzine su klasičan i jednostavan način kontrole svjetlosti, zaštite od sunca i neželjenih pogleda.

Venecijaneri imaju široku primjenu u kućanstvima i poslovnim prostorima, jednostavni su za održavanje a instaliraju se između staklodržača s unutarnje strane prozora. Vanjske žaluzine osim funkcionalnih zahtjeva optimizacije klime i kontrole svjetlosti u prostorijama ostavljaju i snažan estetski dojam koji moderna arhitektura zahtjeva.

Lux rolete

Lux rolete

Termoizoliran roletni sustav s aluminijskim ili PVC lamelama (sustav Klipso role). Moguća je ugradnja komarnika a sustavom se upravlja manualno putem...

Saznajte više...
 

Komfort rolete

Komfort rolete

Rolete s PVC ili ALU plaštem s mogućnosti ugradnje u sve tri kutije (nadgradne, vanjske podžbukne ili vanjske nadžbukne). Sastoji se od rolete bez...

Saznajte više...
 

IZDVOJENO