Kajfa profili Objavljeno: 16. 12. 2016 - 8:51

PVC je visoko kvalitetni materijal koji zbog svojih odličnih termo-izolacijskih svojstava I relativno povoljne cijene nema premca u izradi energetski učinkovite i ekonomski isplative građevinske stolarije. Kajfa proizvodnja PVC stolarije i jedan od vodećih europskih proizvođača sustava za prozore i vrata, Njemačka tvrtka Gealan predstavljaju Vam novi sustav profila namijenjen niskoenergetskim i pasivnim kućama Kajfa S9000 STV.

S9000 je sustav profila sa 82,5 mm ugradbene dubine, 6 zračnih komora, 3 razine brtvljenja sa središnjom brtvom u okviru. Zbog izrazito dobre konstrukcije sustav postiže koeficijent prolaska topline sa standardnim čeličnim ojačanjem Uf = 0,92 W/m2K, što u kombinaciji sa odgovarajućim 3-slojnim staklom Ug = 0,5 W/m2K zadovoljava standard za pasivne kuće za ukupni koeficijent prozora Uw = 0,8 W/m2K.

Sustav S9000 karakteriziraju iznimno dobra izolacijska svojstva koja omogućuju velike uštede toplinske energije, kao i iznimnu zaštitu od buke. STV (Statische-Trocken-Verglasung) sustav označava način lijepljenja stakla s profilom krila sa specijalnom samoljepljivom trakom čime se čvrstoća stakla prenosi na krilo čineći tako sustav stabilnijim.

Vizualno, profil S9000 STV je modernog dizajna s blagim linijama koje čine dizajn prozorskog okvira elegantnim te omogućuju veliki prodor svjetlosti unutar prostora. Mogućnost izbora velikog broja boja i dekora drveta pridonose da se prozori i vrata mogu uklopiti s bilo kojom bojom fasade izvana, kao i namještaja iznutra.

kajfa profili

Galerija slika

  O proizvodima - Sve

IZDVOJENO