Objavljeno: 30. 05. 2017 - 1:39

„BUDUĆNOST GRADNJE“ – PREDSTAVNICI KAJFE NA KONFERENCIJI I POSLOVNIM SUSRETIMA U BEČU

Austrijska gospodarska komora (WKÖ) i Europska poduzetnička mreža Austrije (EEN) organizirali su u Beču 17. i 18. svibnja konferenciju, B2B („bussines to bussines“) razgovore i obilazak projekata na temu „Future of Building“ na kojem su sudjelovali i predstavnici naše tvrtke.

PREDSTAVNICI KAJFE NA KONFERENCIJI I POSLOVNIM SUSRETIMA U BEČU

Suorganizatori s hrvatske strane po četvrti puta bili su HGK Komora Zagreb i EEN Hrvatska. U delegaciji je sudjelovalo 17 sudionika i to predstavnici Regionalne energetske agencije Sjever te predstavnici 11 hrvatskih tvrtki. Hrvatsku delegaciju u Austrijskoj gospodarskoj komori u Beču pozdravila je u ime HGK - Komore Zagreb Silvija Czeisberger, savjetnica za gospodarstvo hrvatskog veleposlanstva  u Beču Tanja Mrvoš i iz Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Lidija Kovač Guina.

Stručna konferencija koja se održala 17. svibnja u Austrijskoj gospodarskoj komori pružila je niz vrhunskih stručnih priloga i diskusija o najnovijem razvoju i tehnologijama u visokoj gradnji. Poslijepodne je bilo rezervirano za individualne B2B razgovore koji su pružili idealnu prilika za pronalazak partnera za suradnju za nove poslovne projekte i prilike. Ukupno je prvog dana sudjelovalo preko 300 sudionika uz dogovorenih 600 B2B sastanaka.

PREDSTAVNICI KAJFE NA KONFERENCIJI I POSLOVNIM SUSRETIMA U BEČU

Sve sudionike konferencije uvodno su pozdravili podpredsjednica Austrijske gospodarske komore Ulrike Ramber Koller, Patrick Sagmesiter iz Advantage Austria Austrijske gospodarske komore i Herwig Wutscher predstavnik EEN Austrija.

PREDSTAVNICI KAJFE NA KONFERENCIJI I POSLOVNIM SUSRETIMA U BEČU

Inače, konferencija je nudila širok raspon zanimljivih tema, a glavne su bile: arhitektonske i građevinske usluge te inženjering i planiranje, graditeljstvo – podugovaranje, građevinski materijali – komponente i sustavi za gradnju, obnovljivi izvori energije – klimatizacija i građevinska tehnologija.

PREDSTAVNICI KAJFE NA KONFERENCIJI I POSLOVNIM SUSRETIMA U BEČU

Drugog dana konferencije sudionici su imali priliku posjetiti i razgledati uz stručno vodstvo nekoliko inovativnih  bečkih zgrada i projekata što je predstavljalo izvrsnu priliku za nova saznanja o inovativnim solucijama u zgradarstvu, održivoj obnovi, visoko kvalitetnoj gradnji uz upoznavanje s najnovijim trendovima u tehnologiji.

PREDSTAVNICI KAJFE NA KONFERENCIJI I POSLOVNIM SUSRETIMA U BEČU

Galerija slika

  Aktualnosti - Sve

IZDVOJENO