Objavljeno: 02. 06. 2018 - 3:54


Pod okriljem Hrvatske gospodarske komore u razdoblju od 21. do 24. ožujka naša tvrtka izlagala je svoje proizvode na najvećem svjetskom sajmu za prozore, vrata i fasade, Fensterbau Frontale 2018. u Nürnbergu.
FENSTERBAU FRONTALE

Na sajmu smo prezentirali naš novi inovativan i energetski učinkovit program koji prati sve trendove u arhitekturi i graditeljstvu te s ponosom možemo ustvrditi da je privukao pozornost velikog broja posjetioca iz cijelog svijeta.

FENSTERBAU FRONTALE

Pri osmišljavanju i realizaciji našeg programa posebnu pozornost posvetili smo načelima univerzalnog dizajna, koji se temelji na dostupnosti i upotrebi najnovijih tehnologija. Tako smo predstavili naša balkonska i klizna vrata iz sustava KAJFA TERMOSOLVIT FreeStep izrađena sa skoro nevidljivim podnim pragom za komfor bez ograničenja, pogodna za ugradnju u pasivne i niskoenergetske kuće, a ujedno su modernog dizajna sa velikim izborom atraktivnih dekora, boja i aluminijskih obloga.

FENSTERBAU FRONTALE

Također svi prisutni, a na što smo posebno ponosni, mogli su vidjeti tzv. KAJFA VISION floating glass, naše tehničko rješenje pri izradi staklenih stijena, sa također niskim pragom te sa sakrivenim i uskim okvirima s ciljem dobivanja što više svjetla, a sve bez kompromisa na području toplinske izolacije i statike.

FENSTERBAU FRONTALE

Ove godine doradili smo i naš dizajn ulaznih vrata iz programa KAJFA TERMOSOLVIT SafeHome, koje između ostalog karakterizira atraktivan i jedinstven izgled samih vrata, top vrijednosti toplinske izolacije i upotreba suvremene tehnologije poput praga bez barijera, kontrolu brave pomoću pametnog telefona, čitača otiska, PIN tipkovnice ili daljinskim upravljačem te visoka protuprovalna zaštita.

FENSTERBAU FRONTALE

Inače, sajam se održava svake dvije godine u Nürnbergu, a ove godine obilježio je 30-tu godišnjicu održavanja na toj lokaciji i bilježi rast sa svakim novim izdanjem. Tako je ovogodišnji Fensterbau Frontale zabilježio rekordan broj izlagača, njih čak 814 (približno 50% njih izvan Njemačke), te ga je posjetilo više od 110,000 posjetitelja.

Galerija slika

  Aktualnosti - Sve

IZDVOJENO