Winkhaus sustav okova Objavljeno: 16. 12. 2016 - 10:49

Jedan od najvažnijih dijelova stolarije je svakako okov. Kvalitetan i pravilno ugrađen okov treba osigurati optimalno brtvljenje prozora, zatvaranje, provjetravanje te protuprovalnu sigurnost.

Mi u Kajfi proizvodnji PVC stolarije u sve svoje PVC proizvode ugrađujemo Winkhaus sustav okova koji omogućuju visoku razinu fleksibilnosti uporabe naše PVC stolarije i ispunjavaju najviše sigurnosne zahtjeve. Winkhaus je obiteljska tvrtka osnovana 1854. godine koja je do danas zahvaljujući snazi svojih inovacija postala vodeći proizvođač kvalitetnih okova za prozore i vrata.

Winkhaus activ Pilot

Naši prozori standardno su opremljeni Winkhaus Activ Pilot okovom, koji predstavlja potpunu inovaciju na tržištu. Sve prednosti dokazane u prijašnjim sustavima Winkhaus okova primjenjene su u razvoju novog activ Pilot-a te je on kombinaciju mnogih inovativnih i praktičnih rješenja, koja će u budućnosti postati standard u proizvodnji okova.

Activ Pilot okov temelji se na već dokazanom okovu auto Pilot, međutim, taj okov je modularni sustav transparentne strukture sa znatno manjim brojem elemenata u usporedbi s prethodnikom.

Posebna prednost activ Pilot okova je inovativni sustav zaključavanja koji se temelji na osmerokutnim protuprovalnim bolcnama, tzv. “gljivama”, koje su izrađene od visoko kvalitetnog čelika i zajedno sa sigurnosnim pločicama osiguravaju visok stupanj protuprovalne zaštite. Ovo rješenje je jedinstveno na tržištu!

Prednosti Winkhaus activ Pilot-a
Winkhaus activ Pilot

Individualna zaštita

Modularni dizajn okvira omogućuje prilagodbu na razne stupnjeve sigurnosti - osnovni sustav se vrlo lako prilagođava i s malim naporom može biti nadograđen na WK2 stupanj sigurnosti.

Winkhaus activ Pilot

Lako prilagodljiv

Okov activ Pilot odlikuje potpuno nov sustav zaključavanja koji se temelji na osmerokutnoj bolcni koju je moguće ručno podešavati, a multifunkcionalni elementi se montiraju brzo i jednostavno, čak i na prozorima koji su već u upotrebi.

Winkhaus activ Pilot

Vrhunska kvaliteta

Vrhunska kvaliteta Winkhaus activ Pilot okova potvrđena je od strane brojnih nezavisnih instituta koji su potvrdili robusnost i učinkovitost ove tehnologije te možete biti sigurni da kupujete kvalitetan proizvod.

Winkhaus activ Pilot

Ušteda energije

Winkhaus activ Pilot okov omogućava različite kutove nagiba krila pružajući Vam stalan dotok svježeg zraka bez značajnijih gubitaka energije. Time ne štiti samo vaše zdravlje nego i vaš kućni budžet.

Winkhaus activ Pilot

Atraktivan dizajn

Atraktivan dizajn activ Pilot-a daje mu dodatnu kvalitetu koja ga razlikuje od ostalih masovno proizvedenih proizvoda. Njegovom ugradnjom povećava se i vrijednost samih prozora!

Winkhaus activ Pilot

Fleksibilan

Inovativni i modularni sustav activ Pilot okova odlikuje se lakom nadogradnjom, što omogućava zadovoljavanje najviših sigurnosih zahtjeva.

Galerija slika

  O proizvodima - Sve

IZDVOJENO